lördag 17 februari 2018

Lördag 17/2: Speltips

Inga speltips från min sida i skrivande form under veckan. Dock levererade jag några livespel. Alla mina spel med statistik finns här

Idag lördag finns en del intressanta matcher att titta lite extra på. 

Dagens första speltips: 
Empoli-Parma (Italien, Serie A)
Tips: 1
Odds: 1.80
Spelbolag: Bet365

Empoli har elva raka matcher utan förlust i ligan och laget har dessutom fyra raka segrar inför matchen mot Parma. Parma i sin tur hade en bra period i slutet av förra året och början på 2018. Dock bara två segrar på de fem senaste säger att formen kan vara på väg nedåt. Framförallt är bortaspelet det stora bekymret för laget just nu. Bara två poäng av femton möjliga har laget tagit på sistone. Empoli har under den här säsongen förlorat bara en match på hemmaplan. Jag tror mycket på Empoli och väljer att spela på en hemmaseger till 1.80 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 
AIK-Syrianska (Sverige, Svenska Cupen)
Tips: 1 handicap -2
Odds: 1.91
Spelbolag: Unibet

Svenska cupen drar på allvar igång den här helgen. AIK tar emot Syrianska och här är det klasskillnad helt enkelt. Syrianska har haft en minst sagt turbulent vinter och laget har värvat många nya spelare. Med andra ord så kommer man till den här matchen utan att vara samspelta. AIK i sin tur har värvat en del spännande spelare och lagets mål är att utmana Malmö FF om guldet i Allsvenskan. Jag tror att AIK vinner här enkelt och väljer att spela att hemmalaget vinner med minst tre mål till 1.91 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips:
Freiburg-Bremen (Tyskland, Bundesliga)
Tips: 1
Odds: 2.10
Spelbolag: Betfair


Freiburg är starka på hemmaplan, dock har laget överlag spelat allt för många oavgjorda matcher vilket har gjort att laget är indragna i bottenstriden. Bremen i sin tur ligger strax ovanför kvalstrecket och det är viktiga poäng som står på spel i den här matchen. Freiburg har den här säsongen förlorat bara en match och som sagt man är svårslagna på hemmaplan. Bremen kommer till den här matchen med två raka segrar, men lagets bortaspel har varit på tok för dåligt. Två segrar den här säsongen har man tagit på bortaplan. Jag väljer här spel på hemmalaget med asian handicap -0.25 till 2.10 gånger insatsen. Halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. 

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar