fredag 9 februari 2018

Fredag 9/2: Speltips

Två speltips igår där vi fick bara pengarna tillbaka på en av dessa. PSV vann förvisso, men bara med ett mål där jag trodde på minst tvåmålsseger. Igår torsdag blev det inga speltips från min sida. 

Idag fredag hittar vi några intressanta matcher. 

Dagens första speltips: 
Millwall-Cardiff City (England, Championship)
Tips: 1 asian handicap -0.25
Odds: 2.20
Spelbolag: Bet365

Två lag i bra form. Cardiff som hade en tuff period för någon vecka sedan har tagit tre raka segrar och laget är fortsatt med och utmanar om en direkt plats till Premier League. Millwall sin tur är svårslagna och laget kommer till den här matchen med fyra raka utan förlust. I den senaste omgången besegrades Reading på bortaplan. Just bortaspelet har varit lagets stora bekymmer under den här säsongen. På hemmaplan är Millwall obesegrade i de åtta senaste matcherna. Cardiff i sin tur har bara en seger på de fem senaste bortamatcherna, men som sagt laget känns återigen vara på gång. Jag väljer här att spela på hemmalaget med asian handicap -0.25 vilket innebär halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. 

Dagens andra speltips: 
St. Etienne-Marseille (Frankrike, Liga 1)
Tips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.75
Spelbolag: Betfair

En på förhand mycket intressant match. St. Etienne är bra på hemmaplan och nu tar man emot Marseille som är riktigt bra form. Marseille har sex raka matcher utan förlust i ligan och lägger man till cupspelet så är laget obesegrade i de nio senaste matcherna. St. Etienne i sin tur är sämre på borta än på hemmaplan. På hemmaplan har laget en förslut på de fem senaste. När man kollar på lagens statisk så ser man att St. Etienne brukar göra en del mål på hemmaplan, men laget släpper in mål. Samma sak gäller Marseille egentligen. Det gör att jag väljer att spela på att båda lagen gör mål i matchen till 1.75 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips:
Athletic Bilbao-Las Palmas (Spanien, La Liga)
Tips: 1 asian handicap -1.25
Odds: 2.00
Spelbolag: Bet365

Athletic Bilbao förlorade överraskande i den senaste omgången på bortaplan mot Girona. Innan dess hade laget tio raka matcher utan förlust. Dock ska det sägas att i dessa tio matcher har man tagit bara fyra segrar. Med andra ord så har Bilbao haft svårt att vinna sina matcher. Las Palmas blev förnedrade mot Girona för några omgångar sedan. Sedan dess har man ryckt upp sig lite. Laget slog på hemmaplan Valencia, innan man föll på bortaplan mot Atletico de Madrid. I den senaste omgången blev det seger på hemmaplan mot Malaga. Laget är tre poäng efter Levante som är ovanför nedflyttningssträcket. Bilbao som förra säsongen tog sig ut till Europa League har sex poäng upp till Sevilla som ligger på en sjätte plats. Med andra ord om laget ska utmana om europaplatserna så har man inte råd med förlust i den här matchen. Jag tror att Bilbao vinner här och det klart. Jag väljer att spela på hemmaseger med asian handicap -1.25. Det innebär halva insatsen tillbaka om hemmalaget vinner med bara ett mål. 


En annan intressant match spelas i Italien mellan Fiorentina och Juventus. Juve har prickat in formen lagom till Champions League. Laget imponerar sort inte minst defensivt. Dock matchen mot Fiorentina lär inte bli någon enkel uppgift. Fiorentina och Juventus gillar inte varandra och den här matchen betyder rätt så mycket för hemmalaget. Jag lämnar inga speltips här innan match. Jag vill se hur matchen börjar och jag sneglar åt spel på hemmalaget. 

Lycka till! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar