lördag 10 februari 2018

Lördag 10/2: Speltips

35 spel lagda så här långt denna månad. Februari har gått bra 128kr vinst och ROI på 126.27%. Hoppas nu att det hela håller i sig. 

Idag lördag en del matcher som det finns spelvärde i. Jag har även tittat på en del andra matcher, men avvaktar med dessa tills jag sett startelvorna. Eventuella livespel presenteras som vanligt på min Facebook och Twitter. 

Dagens första speltips: 
SPAL-Milan (Italien, Serie A)
Tips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Spelbolag: Bet365

Jag skrev förra helgen att det inte går att lita på Milan och jag hade rätt. Gatuso har fått någon form av ordning i Milan och trots att laget inte spelar bra har man chansen att nå sjätte platsen som leder till spel i Europa League. Sampdoria ligger bara tre poäng före Milan. SPAL i sin tur kämpar i bottenstriden för att undvika kval. Laget är bättre på hemma än på bortaplan, men har svårt att vinna sina matcher. Det beror mest på att defensiven inte räcker till riktigt. Milan i sin tur håller sällan nollan i sina matcher. Därför väljer jag att spela på att båda lagen gör mål i matchen till 1.90 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 
Bristol City-Sunderland (England, Championship)
Tips: 1
Odds: 1.70
Spelbolag: Betsafe

Bristol utmanar i toppstriden och laget ligger tre poäng före Preston i kampen om den sista play-off platsen. Dock har laget bara sex poäng upp till Derby som ligger tvåa. Sunderland har haft en hemskt säsong så här långt. Laget ligger nästsist, men har bara två poäng upp till säker mark. Lagets form är dock allt annat än bra. En seger och fyra förluster på de fem senaste matcherna. Bristol har i sin tur bara en seger på de fem senaste. I och med tre förluster på de fem senaste matcherna har laget tappat andra platsen. Det står med andra ord viktiga poäng på spel i den här matchen för båda lagen. Jag tror att Bristol vinner knappt och väljer att spela på hemmaseger till 1.70 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips:
Crotone-Atalanta (Italien, Serie A)
Tips: 2
Odds: 1.86
Spelbolag: Betsafe

Två lag som jagar viktiga poäng. Crowe för att undvika nedflyttning och Atalanta för att ta sista platsen som leder till Europa League. Crotone ligger på en 17:e plats och är tre poäng före SPAL som ligger under sträcket. Atalanta i sin tur ligger på en 7:e plats och är bara två poäng bakom Sampdoria som ligger sexa. Atalanta är dock i bättre form än Crotone. Crotone är förvisso obesegrade i tre raka matcher, men laget har bara en seger på det fem senaste. Atalanta i sin tur har tre segrar och två förluster på sina fem senaste. Laget är dock obesegrade i fem raka på bortaplan. Hemmalaget har under den här säsongen haft svårt med målskyttet inte minst på hemmaplan där man har gjort bara åtta mål på elva spelade matcher. Jag väljer att spela på en rak Atalanta seger till 1.85 gånger insatsen. 

Dagens fjärde speltips: 
Eintracht Frankfurt-FC Köln (Tyskland, Bundesliga)
Tips: 1
Odds: 1.93
Spelbolag: Unibet


Här förstår jag inte marknaden alls måste jag säga. Unibet ger hela 1.93 gånger insatsen på en hemmaseger. FC Köln ligger sist i ligan och har hela sju poäng upp till en kvalplats. Köln bytte tränare för en tid sedan och laget kändes vara på gång. Länge var laget utan seger, men efter tränarbytet var man i obesegrade i fyra raka matcher och tog tre raka segrar. I den senaste omgången föll man på hemmaplan mot Dortmund. Frankfurt i sin tur ligger sexa i tabellen, men är bara två poäng bakom Leverkusen som ligger tvåa. I den senaste omgången blev det förlust på bortaplan mot Augsburg. Med tanke på hur tajt det är bakom Bayern München så har man inte råd att tappa poäng mot bottenlag som Köln. Jag tror stenhårt på Frankfurt och spelar på en rak hemmaseger till 1.85 gånger insatsen. 

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar