tisdag 23 juli 2013

Eflsborg som väntat vidare

Satt och kollade Elfsborgs returmatch i Champions League-kvalet mot lettiska Daugavpils.
Borås laget som är också vårt (Åtvidabergs) nästa motståndare i Allsvenskan hade inga som helst problem att avancera vidare. Dock ska var det väntat efter seger på hemmaplan med hela 7-1.

Målskyttet inleddes av James Keene i 41:a minuten. Viktor Claesson gjorde andra målet i 61:a minuten och fem minuter senare satte Niklas Hult returen på sin egen nick. Martin Andersson fastställde 4-0 i matchen, samt 11-1 totalt, från straffpunkten i slutminuterna.
Matchen spelades till stor del i regn på en lerig plan.
Nu väntar betydligt tuffare motstånd.

Troligtvis mot skotska Celtic, som tar emot Cliftonville senare under tisdagen. Celtic vann första matchen med 3-0. Skulle Elfsborg gå vidare från tredje omgången väntar playoff för att lyckas nå en gruppspelsplats i Champions League.