måndag 15 juli 2013

Peking räddade poäng



Gefle och Norrköping delade på poängen. Den första halvleken var jämn och stundtals underhållande. Båda lagen ville gå framåt och det var Gefle som tog ledningen i den 23:e minuten. Morten Morisbak Skjønsberg nickrensade ett högerinlägg rakt på Simon Lundevall som med en sträckt vrist placerade in bollen till höger i mål.

I den 34:e minuten gjorde Khalili ett fantastiskt snyggt mål, lite utav hans kännetecken. Han tog emot ett inspel till vänster i straffområdet och krutade in kvitteringen förbi Hugosson i den bortre gaveln. 

Det var samma matchbild som lagen bjöd även i den andra halvleken. I den 72:e minuten återtog Gefle ledningen. Lundevall utmanade till vänster utanför straffområdet men spelade elegant i sidled. Faltsetas tog emot mitt framför boxen och vände bort sin bevakare innan han placerade in bollen lågt till vänster i mål.

 Norrköping kom dock igen och i den 89:e minuten kom kvittering. En långboll slogs in i offensivt straffområde och Gefle-försvaret lyckades inte få undan den. Lars Krog Gerson placerade bollen rakt upp i det vänstra krysset. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar